Zerres

Zerres damespantalons … een kwestie van gevoel !

Zerres …  passie voor de perfecte pasvorm en de liefde voor het detail! Zerres creërt damespantalons van topniveau. Modieus hedendaags, van topkwaliteit, met perfecte pasvorm en silhouet en met een niet te evenaren prijs-kwaliteitverhouding. Al die passie voor het product en de liefde voor het detail zijn bedoeld om het levensgevoel van de zelfbewuste vrouw te raken. Een vrouw die modieus gekleed wil gaan en geen kortstondige hype najaagt en die vooral de kwaliteit van de afwerking en de keuze van hoogwaardige materialen weet te waarderen. De hoogste kwaliteit, de perfecte pasvorm en een goede prijs-kwaliteitsverhouding staan niet voor niets hoog in het vaandel bij Zerres. Zerres-damespantalons staan garant voor een perfect zit- en draagcomfort dat door klanten enorm wordt gewaardeerd. Bij ons vindt elke vrouw de broek die bij haar past !

Het motto van Zerres is dan ook ‘We live trousers’. De broeken van Zerres zijn comfortabel en laten u mooi voelen. Zerres weet dat iedere vrouw uniek is, daarom biedt Zerres voor iedere vrouw de perfecte pasvorm. Zerres houdt rekening met de rondingen van de vrouw en zorgt dat de broek mooi om het lichaam past. Bent u op zoek naar een klassiek model of gaat u toch liever voor een wat casual uiterlijk? Zerres heeft het allemaal. Zerres damespantalons zijn geschikt voor ieder moment van de dag en elke gelegenheid. Met Zerres heeft u een damespantalon voor ieder moment van de dag en voor iedere gelegenheid.

S.Heidstra dames & herenkleding biedt een uitgebreide collectie broeken van Zerres. Modieuze en comfortabele damespantalons in verschillende modellen en kleuren. Altijd een eigentijds ontwerp in de klassieke, sportieve en vrouwelijke stijl. Zerres broeken staan bekend om hun hogere taille, goede pasvorm en uitstekende kwaliteit. Ieder seizoen weer zijn er weer nieuwe modellen van Zerres. Topkwaliteit, een perfecte pasvorm en een sterke prijs-kwaliteitverhouding … dat is Zerres !

Benieuwd naar de broeken collectie van Zerres? Kom langs dan in onze winkel !

 

I_love_zerres_en_nl