Onze Winkel

 

Toe aan sprankelende actuele, betaalbare mode voor hem & haar? Bij ons bent u altijd aan het goede adres! Laat u verleiden door onze schitterende collectie eigentijdse mode. Want hoe je nu beter in de stemming komen voor dit prachtige seizoen dan met mode die er helemaal klaar voor is? Precies ! Onze kleurrijke zomercollectie is om vrolijk van te worden! Fraaie, fleurige kleuren. Dág lente. Halló zomer!

Veelzijdigheid en draagcomfort staan bij ons voorop. Actuele mode en volop keuze gaan hand in hand. Dit resulteert in een collectie die gekenmerkt wordt door comfortabele pasvormen en uitstekende kwaliteiten met een uitmuntend gevoel voor kleur en dessins. Voor stijlbewuste dames- en herenmode bent u bij ons aan het juiste adres. Nieuwsgierig naar wat de mode u gaat brengen in de komende maanden? Elk seizoen weer hebben wij voor iedere smaak, man of vrouw en alle leeftijden een zeer uitgebreide collectie! Graag voorzien we u van een passend advies!

Familie Heidstra en medewerksters

In 1968 starten Sije & Aafke Heidstra deze bloeiende kledingzaak in het Friese Damwâld. Inmiddels hebben dochter Sjoukje en haar man Kees het roer overgenomen. Wij staan garant voor een prima kledingadvies. Vriendelijkheid, service, vakkennis en gevoel voor mode, dat is S. Heidstra !

S. Heidstra dames & herenmode is een echt familiebedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Naast de hoge mate van kwaliteits– en servicebesef wil dames & herenkleding Heidstra zich onderscheiden door een sterke band met haar klant. Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies !

Kledingzaak S. Heidstra biedt een betaalbare kledingcollectie met een vanzelfsprekende prima kwaliteit voor de klassiekere– als de wat vlottere man en/of vrouw. Een ruim assortiment, een eigen concept en met een oog voor detail en pasvorm. Mode van nu! Alle kenmerken dus voor een fijne winkel met een fantastisch aanbod in actuele, elegante en sportieve kwaliteitskleding. Gegarandeerd dat u bij ons kunt slagen !