Onze Winkel

Toe aan sprankelende actuele, betaalbare mode voor hem & haar? Bij ons bent u altijd aan het goede adres! Laat u verleiden door onze schitterende collectie eigentijdse mode. Profiteer bovendien nu van onze opruiming!  Actuele kwaliteitskleding voor een heel aantrekkelijke korting. Want hoe je nu beter in de stemming komen voor dit prachtige seizoen dan met mode die er helemaal klaar voor is? Precies ! Onze kleurrijke zomercollectie is om vrolijk van te worden! Fraaie, fleurige kleuren. Dág winter. Halló zomer!

Veelzijdigheid en draagcomfort staan bij ons voorop. Actuele mode en volop keuze gaan hand in hand. Dit resulteert in een collectie die gekenmerkt wordt door comfortabele pasvormen en uitstekende kwaliteiten met een uitmuntend gevoel voor kleur en dessins. Voor stijlbewuste dames- en herenmode bent u bij ons aan het juiste adres. Nieuwsgierig naar wat de mode u gaat brengen in de komende maanden? Elk seizoen weer hebben wij voor iedere smaak, man of vrouw en alle leeftijden een zeer uitgebreide collectie! Graag voorzien we u van een passend advies!

Onze winkel

Al 55 jaar een begrip in betaalbare mode. Inmiddels een rijke historie en het verleden wordt nog steeds gewaardeerd. “Om een toekomst op te kunnen bouwen moet je het verleden niet vergeten”, zo is de stelling. Dit lukte door met de tijd mee te gaan, door alert te zijn, snel te schakelen en vooral door in contact te staan met de klant. Die insteek hanteerden de inmiddels overleden Sije en Aafke Heidstra al vanaf het begin en dat staat heden ten dage nog altijd garant voor een succesvolle onderneming.

Vandaag de dag biedt Heidstra van dinsdag tot en met vrijdags een prachtcollectie voor dames én heren. In de sfeervolle ruime modewinkel tref je een gevarieerd aanbod aan met mooie actuele kwaliteitsmerken met een prima pasvorm. De verschillende stijlen, zoals sportief, trendy en stijlvol, bieden volop inspiratie voor een nieuwe outfit. “Onze klanten kiezen juist voor de beleving en de sfeer van het shoppen. Het passen van kleding, het voelen van de stof en de pasvorm, het deskundige advies en de service zijn daarbij allesbepalend”, zo stelt ze vast. “Wat nooit verandert, is de naam. Want Heidstra Mode was, is én blijft een begrip. Altijd meegegroeid met de tijd met behoud van kwaliteit en dat voor een betaalbare prijs”!

In 1968 starten Sije & Aafke Heidstra deze bloeiende kledingzaak in het Friese Damwâld. Inmiddels hebben dochter Sjoukje en haar man Kees het roer overgenomen. Wij staan garant voor een prima kledingadvies. Vriendelijkheid, service, vakkennis en gevoel voor mode, dat is S. Heidstra ! We zijn een echt familiebedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Naast de hoge mate van kwaliteits– en servicebesef wil dames & herenkleding Heidstra zich onderscheiden door een sterke band met haar klant. Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies !

Kledingzaak S. Heidstra biedt een betaalbare kledingcollectie met een vanzelfsprekende prima kwaliteit voor de klassiekere– als de wat vlottere man en/of vrouw. Een ruim assortiment, een eigen concept en met een oog voor detail en pasvorm. Mode van nu! Alle kenmerken dus voor een fijne winkel met een fantastisch aanbod in actuele, elegante en sportieve kwaliteitskleding. Gegarandeerd dat u bij ons kunt slagen !

Onze openingstijden

MAANDAG:       GESLOTEN !
DINSDAG:          09.00-12.00 EN 13.00-17.00
WOENSDAG:     09.00-12.00 EN 13.00-17.00
DONDERDAG:   09.00-12.00 EN 13.00-17.00
VRIJDAG:           09.00-12.00 EN 13.00-17.00
ZATERDAG:       GESLOTEN !
ZONDAG:           GESLOTEN !

Geen tijd tijdens de gewone openingsuren? Wilt u toch graag in alle rust en ruimte winkelen op maandagmiddag of op zaterdag? Dat kan! Wij bieden u de mogelijkheid om op afspraak bij ons te winkelen. Bel (0511-421934) of mail ons.