Uw voordeel !

S. Heidstra dames & herenmode … De lente staat voor de deur!

De lente staat voor de deur. Benieuwd naar wat de mode u gaat brengen? Zoals ieder seizoen hebben wij voor iedere smaak, man of vrouw en alle leeftijden een zeer uitgebreide collectie! Graag voorzien we u van een passend advies! Veelzijdigheid en draagcomfort staan bij ons voorop. Actuele mode en volop keuze gaan hand in hand. Dit resulteert in een collectie die gekenmerkt wordt door comfortabele pasvormen en uitstekende kwaliteiten met een uitmuntend gevoel voor kleur en dessins. Voor stijlbewuste dames- en herenmode bent u bij ons aan het juiste adres. Van harte welkom bij Heidstra !

S. Heidstra dames & herenmode … al meer dan 54 jaar een vertrouwd adres voor al uw ondergoed en nachtkleding! Niet alleen bieden wij u een uitgebreide collectie nachtmode van Ringella en Robson, ook voor een ruime keuze in (basis-) ondergoed van Ten Cate kunt u bij ons terecht! Ook kunt u nu bij ons terecht voor een nette herenpantalon met elastische band die comfortabel zit als je geen ritssluiting meer gebruikt. De kwaliteit en pasvorm zijn uitstekend en deze broek met elastiek rondom is in vele maten verkrijgbaar.

Winkelen bij S. Heidstra dames & herenkleding kent naast het ruime aanbod van actuele betaalbare mode een aantal fijne pluspunten ! ‘Eenvoudige dingen’ als vriendelijkheid, gratis parkeren, ruime paskamers, makkelijke bereikbaarheid, een prima advies, een goede service en/of een lekker kopje koffie/thee zijn bij ons de ‘normaalste’ zaak van de wereld. Bij ons bent u welkom! … en dat gaat u merken!

S. Heidstra dames & herenkleding … prettig geholpen, prima gekleed!