Damespantalons

Het Duitse merk Gerke My Pants is een echte specialist in dames pantalons. Gerke pantalons zijn bij S. Heidstra dames & herenkleding in Damwâld verkrijgbaar in stijlvolle, elegant klassiekere- als in sportievere modellen. De excellente pasvorm en de geweldige prijs/kwaliteitsverhouding zijn echt kenmerkend voor Gerke My Pants. Onze uitgebreide collectie dames pantalons is verkrijgbaar in diverse hoogwaardige stoffen, modellen, kleuren, in normale lengtematen en ook in speciale K-maten. Duitse degelijkheid met een perfecte pasvorm, prima kwaliteit en voor een scherpe prijs !

Zerres heeft sinds 1919 één passie: de perfecte dames pantalon. Het merk is een gepassioneerd specialist als het gaat om broeken. De hoogste kwaliteit, de perfecte pasvorm en een goede prijs-kwaliteitsverhouding staan hoog in het vaandel bij Zerres. Het motto van Zerres is dan ook ‘We live trousers’. De broeken van Zerres zijn comfortabel en laten u mooi voelen. Bent u op zoek naar een klassiek model of gaat u toch liever voor een wat casual uiterlijk? Zerres heeft het allemaal. Zerres damespantalons zijn geschikt voor ieder moment van de dag en elke gelegenheid.

S.Heidstra dames & herenkleding heeft een uitgebreide collectie broeken van Zerres. Modieuze en comfortabele damespantalons in verschillende modellen en kleuren. Altijd een eigentijds ontwerp in de klassieke, sportieve en vrouwelijke stijl. Zerres broeken staan bekend om hun hogere taille, goede pasvorm en uitstekende kwaliteit. Ieder seizoen weer zijn er weer nieuwe modellen van Zerres. Topkwaliteit, een perfecte pasvorm en een sterke prijs-kwaliteitverhouding … dat is Zerres !

S. Heidstra … een begrip voor kwaliteit in betaalbare mode !