Damespantalons

Een ruime keuze in damespantalons is bij S. Heidstra dames & herenkleding in Damwâld verkrijgbaar in stijlvolle, elegant klassiekere- als in sportievere modellen. Een excellente pasvorm en de geweldige prijs/kwaliteitsverhouding zijn voor ons belangrijk voor onze klanten. Onze uitgebreide collectie dames pantalons is dan ook verkrijgbaar in diverse hoogwaardige stoffen, modellen, kleuren, in normale lengtematen en ook in speciale K-maten. Degelijkheid met een perfecte pasvorm, prima kwaliteit en voor een scherpe prijs !

Zerres heeft sinds 1919 één passie: de perfecte dames pantalon. Het merk is een gepassioneerd specialist als het gaat om broeken. De hoogste kwaliteit, de perfecte pasvorm en een goede prijs-kwaliteitsverhouding staan hoog in het vaandel bij Zerres. Het motto van Zerres is dan ook ‘We live trousers’. De broeken van Zerres zijn comfortabel en laten u mooi voelen. Bent u op zoek naar een klassiek model of gaat u toch liever voor een wat casual uiterlijk? Zerres heeft het allemaal. Zerres damespantalons zijn geschikt voor ieder moment van de dag en elke gelegenheid.

Leona per Donna staat voor actuele, stijlvolle en kleurrijke mode voor elk moment van de dag gericht op de moderne eigentijdse vrouw van nu. Ieder seizoen weer zijn er weer nieuwe modellen van Leona per Donna. Topkwaliteit, een perfecte pasvorm en een sterke prijs-kwaliteitverhouding … dat is Leona per Donna!

Het Duitse merk Hajo staat onder meer bekend om modieuze en kwalitatieve damespantalons. Comfortabel en tijdloos. Hajo is er juist voor mensen die houden van stijlvol, sportief en praktisch.

Topkwaliteit, een perfecte pasvorm en een sterke prijs-kwaliteitverhouding … dat is S. Heidstra!

S. Heidstra … een begrip voor kwaliteit in betaalbare mode!