MICHA

 

Micha … damesmode voor iedereen !

Deense damesmode voor elke leeftijd ! Een kleurrijke collectie die omschreven kan worden als kan worden als een mix van casual, elegant en vrouwelijk. Door de vrij uitgebreide collecties richt MICHA zich op een brede doelgroep. MICHA kenmerkt zich door het gebruik van verrassende prints, natuurlijke materialen en een uitgebreid kleurenpalet. De MICHA collectie bestaat verder uit een BEST BASIC concept: van basis tot uitgewerkte items.

Micha begon in het breigoed, maar de collectie bevat vandaag de dag jeans, rokken, blouses, t-shirts en truien. De collectie is geschikt voor zowel de vrije tijd als voor het werk of speciale gelegenheden. Combinatiemogelijkheden in overvloed. Micha heeft een uitstekende prijs/kwaliteits verhouding en klanten die de basisshirts van Micha kopen komen daar altijd op terug.

Sinds 1932 produceert MICHA kwaliteit damesmode in maten tot en met 48. Micha is bekend geworden om haar mooie breisels, maar produceert tegenwoordig ook fijne jurken, tops, broeken en rokken. Het label kenmerkt zich door het gebruik van verrassende prints, natuurlijke materialen en een uitgebreid kleurenpalet. Met vier uitgebreide collecties per jaar biedt het merk altijd een mooie aanvulling op uw garderobe! Bij S. Heidstra dames & herenmode heeft u bovendien een ruime keuze !

MICHA-LOGO-klein      MICHA16.1_V078-e1453661886831