Voordeel !

07-03-2012

Bij Heidstra is kwaliteit én service al 50 jaar de normaalste zaak van de wereld. Verrassende mode voor hem & haar! Genieten van de nieuwste voorjaarsmode? Advies nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij aankoop van bovenkleding trakteren wij u op een leuke verrassing! Want bij ons kiest u nu daadwerkelijk eieren voor uw geld !
S. Heidstra dames & herenmode … al 50 jaar een vertrouwd adres voor al uw ondergoed en nachtkleding! Niet alleen bieden wij u een uitgebreide collectie nachtmode van Ringella en Robson, ook voor een ruime keuze in (basis-) ondergoed van Ten Cate kunt u bij ons terecht! Ook kunt u nu bij ons terecht voor een nette herenpantalon met elastische band die comfortabel zit als je geen ritssluiting meer gebruikt. De kwaliteit en pasvorm zijn uitstekend en deze broek met elastiek rondom is in vele maten verkrijgbaar.

Winkelen bij S. Heidstra dames & herenkleding kent naast het ruime aanbod van actuele betaalbare mode een aantal fijne pluspunten !
‘Eenvoudige dingen’ als vriendelijkheid, gratis parkeren, ruime paskamers, makkelijke bereikbaarheid, een prima advies, een goede service en/of een lekker kopje koffie/thee zijn bij ons de ‘normaalste’ zaak van de wereld.

Bij ons bent u welkom! … en dat gaat u merken!  S. Heidstra dames & herenkleding … prettig geholpen, prima gekleed!