Onze Winkel

 

Dág lente. Halló zomer! En om dat te vieren staan wij de komende weken in bloei met onze fleurige zomercollectie dames & herenmode. Want hoe kun je nou beter in de stemming komen voor dit prachtige seizoen dan met zomermode die er helemaal klaar voor is ? Precies ! Onze sprankelende zomercollectie is om vrolijk van te worden ! Fraaie, frisse, heldere kleuren. Dág lente. Halló zomer!

Nieuwsgierig naar wat de mode u gaat brengen in de komende maanden? Zoals ieder seizoen hebben wij voor iedere smaak, man of vrouw en alle leeftijden een zeer uitgebreide collectie! Graag voorzien we u van een passend advies!

Veelzijdigheid en draagcomfort staan bij ons voorop. Actuele mode en volop keuze gaan hand in hand. Dit resulteert in een collectie die gekenmerkt wordt door comfortabele pasvormen en uitstekende kwaliteiten met een uitmuntend gevoel voor kleur en dessins. Voor stijlbewuste dames- en herenmode bent u bij ons aan het juiste adres.

U bent van harte welkom in onze winkel, uiteraard houden wij hierbij de richtlijnen van het RIVM aan om u zo veilig mogelijk te kunnen adviseren.

Familie Heidstra en medewerksters

In 1968 starten Sije & Aafke Heidstra deze bloeiende kledingzaak in  het Friese Damwâld. Inmiddels hebben dochter Sjoukje en haar man Kees het roer overgenomen. Verder staan twee uiterst vakbekwame medewerksters garant voor een prima kledingadvies. Vriendelijkheid, service, vakkennis en gevoel voor mode, dat is S. Heidstra !

S. Heidstra dames & herenmode is een echt familiebedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Naast de hoge mate van kwaliteits– en servicebesef wil dames & herenkleding Heidstra zich onderscheiden door een sterke band met haar klant. Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies !

Kledingzaak S. Heidstra biedt een betaalbare kledingcollectie met een vanzelfsprekende prima kwaliteit voor de klassiekere– als de wat vlottere man en/of vrouw. Een ruim assortiment, een eigen concept en met een oog voor detail en pasvorm. Mode van nu ! Alle kenmerken dus voor een fijne winkel met een fantastisch aanbod in actuele, elegante en sportieve kwaliteitskleding. Gegarandeerd dat u bij ons kunt slagen !