Onze Winkel

Graag blijven wij u van dienst in deze lastige tijd. Dat is ook de voornaamste reden dat we weer open zijn gegaan. U bent van harte welkom in onze winkel, uiteraard houden wij hierbij de richtlijnen van het RIVM aan om u zo veilig mogelijk te kunnen adviseren.

We begrijpen dat u het een best lastige afweging vindt of u onze winkel kunt bezoeken. Uiteraard heten wij u van harte welkom. Maar u kunt nu tijdelijk ook op afspraak bij ons winkelen. Zo kunt u altijd op een rustig moment winkelen. Ook is er een mogelijkheid om kleding te bestellen. Wij zijn telefonisch (0511-429134) en per e-mail (info@heidstramode) bereikbaar. Uiteraard houden we u op de hoogte via onze website www.heidstramode.nl.

Wij begrijpen dat dit enorm veel impact heeft voor u als klant. Bedankt voor uw begrip! Zorg goed voor uzelf en voor elkaar. Tot ziens!

Familie Heidstra en medewerksters

 

In 1968 starten Sije & Aafke Heidstra deze bloeiende kledingzaak in  het Friese Damwâld. Inmiddels hebben dochter Sjoukje en haar man Kees het roer overgenomen. Verder staan twee uiterst vakbekwame medewerksters garant voor een prima kledingadvies. Vriendelijkheid, service, vakkennis en gevoel voor mode, dat is S. Heidstra !

S. Heidstra dames & herenmode is een echt familiebedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Naast de hoge mate van kwaliteits– en servicebesef wil dames & herenkleding Heidstra zich onderscheiden door een sterke band met haar klant. Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies !

Kledingzaak S. Heidstra biedt een betaalbare kledingcollectie met een vanzelfsprekende prima kwaliteit voor de klassiekere– als de wat vlottere man en/of vrouw. Een ruim assortiment, een eigen concept en met een oog voor detail en pasvorm. Mode van nu !  Alle kenmerken dus voor een fijne winkel met een fantastisch aanbod in actuele, elegante en sportieve kwaliteitskleding. Gegarandeerd dat u bij ons kunt slagen !