Onze Winkel

 

In 1968 starten Sije & Aafke Heidstra deze bloeiende kledingzaak in het Friese Damwâld. Inmiddels hebben dochter Sjoukje en haar man Kees het roer overgenomen. Verder staan onze deskundige medewerksters garant voor een prima kledingadvies. Vriendelijkheid, service, vakkennis en passie voor mode, dat is S. Heidstra !

S. Heidstra dames & herenmode is een echt familiebedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Naast de hoge mate van kwaliteits– en servicebesef wil dames & herenkleding Heidstra zich onderscheiden door een sterke band met haar klant. Persoonlijke aandacht, Fryske nuchterheid en een eerlijk advies !

Kledingzaak S. Heidstra biedt een betaalbare kledingcollectie met een vanzelfsprekende prima kwaliteit voor de klassiekere– als de wat vlottere man en/of vrouw. Een ruim assortiment, een eigen concept en met een oog voor detail en pasvorm. Mode van nu ! Alle kenmerken dus voor een fijne winkel met een fantastisch aanbod in actuele, elegante en sportieve kwaliteitskleding. Gegarandeerd dat u bij ons kunt slagen ! Jo binne wolkom !

S. Heidstra dames & herenkleding … een begrip voor kwaliteit in betaalbare mode !