Setter

 

Setter … aansprekend modieus !

Aansprekend is de damesmode van Setter zeer zeker. Combinatiegemak, prachtige kwaliteiten, kleurrijke dessins. Setter geeft u de verzekering van draagbare en comfortabele mode. Rokken, jasjes, blouses, gilets …een regelrechte uitnodiging om te passen en te combineren ! Setter is uitgebreide aandacht voor detail en afwerking. En makkelijk wasbaar ! Met damesmode van Setter ziet u er altijd stijlvol, verzorgd en modieus uit. Bij S. Heidstra dames & herenkleding in Damwâld treft u damescollectie van Setter aan in de maten 40 tot en met 56.

Setter is een klassieker die bij iedereen bekend is. Een degelijk Nederlands label met Nederlandse pasvormen. Klassiek, maar toch zeer sportief in vormgeving van hun modellen. Dit combinatie label zorgt voor een totaal collectie, voorzien van broeken, rokken, blouses, shirts, pullover en goede basics. De verschillende artikelen uit een kleuren thema’s zijn prima met elkaar te combineren.

Setter staat voor vrouwelijk, comfortabel en eigentijdse mode voor de volwassen vrouw. De collectie wordt ontwikkeld met oog voor detail en kwaliteit met een groot draagcomfort. Laat u inspireren en creëer je eigen look.

S. Heidstra … prettig geholpen, prima gekleed

1787