Uw voordeel !

S. Heidstra dames & herenmode … al 50 jaar een bloeiende zaak !
Wij vieren feest! Bij Heidstra is kwaliteit én service al 50 jaar de normaalste zaak van de wereld.
En het blijft het hele jaar feest! Verrassende acties en feestelijke kortingen. We gaan er een wervelend jubileumjaar van maken! Genieten van de nieuwste voorjaarsmode? Advies nodig? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We trakteren niet alleen op een heel aantrekkelijke voorjaarsjubileumbon, maar iedere koper ontvangt bovendien ook nog eens op een fleurige verrassing!

Jubileumactie !
Tot en met 19 mei 2018 ontvangt u bij iedere aankoop een speciale jubileumwaardebon ter waarde van 20 % van uw aankoop (speciale acties, ondergoed, nachtkleding en accessoires uitgezonderd). Deze bon mag vanaf 22 mei tot en met 16 juni 2018 weer bij ons worden besteed.
S. Heidstra dames & herenmode … al 50 jaar een vertrouwd adres voor al uw ondergoed en nachtkleding! Niet alleen bieden wij u een uitgebreide collectie nachtmode van Ringella en Robson, ook voor een ruime keuze in (basis-) ondergoed van Ten Cate kunt u bij ons terecht!

Winkelen bij S. Heidstra dames & herenkleding kent naast het ruime aanbod van actuele betaalbare mode een aantal fijne pluspunten !
‘Eenvoudige dingen’ als vriendelijkheid, gratis parkeren, ruime paskamers, makkelijke bereikbaarheid, een prima advies, een goede service en/of een lekker kopje koffie/thee zijn bij ons de ‘normaalste’ zaak van de wereld.
Bij ons bent u welkom! … en dat gaat u merken!

S. Heidstra dames & herenkleding … prettig geholpen, prima gekleed!